söndag 26 maj 2013

Yeey:)

Ja fredags var det dax för besöket hos farbror doktorn. Kan med glädje säga att det gick bra! Alla prover såg prima ut och ultraljudet var normalt det med. Så jävla skönt att höra så de e inte klokt. Var inte lika nervös denne gången som gången innan men oron är alltid där som sagt. Nu blir nästa koll i september så nu ska jag försöka att inte tänka så mkt på dehär under sommaren.  Hela förra sommaren blev förstörd av detta så nu vill jag ha en toppen sommar å ha kuuuul! Badade inte en enda gång på hela förra sommaren. SKANDAL förfan... först måddr ja för dåligt å efter operationen fick jag inte bada. Sen blev de höst liksom .. men ja nu jävlar ska ja ha en awesome summer!!!!:D skiter i att magen ser ut som ett krigsfält, vill folk glo så får dom väl göra det då. Dom som vet vad som hänt vet varför liksom. Dom andra kan ju få undra om dom vill det haha :P

Helgen har vart lugn å skön. Grillat inte mindre än tre gånger haha fyfan så gott de är! Magen säger dock ifrån men de skiter jag i för de är såååå gött!

Nästa helg blir de furuvik å kolla på sean banan. Lillen e helt uppspelt så hoppas på fint väder så man inte stoppas pga det. Men de tror ja inte,  de blir nog toppen! Syrran å samuel kommer med dom med så de blir super :)

Nu blir dr kolla på partaj sen sova!

Hare gött!

Inga kommentarer: